Restauracja pojazdu to wyzwanie. Tym większe im rzadszy jest pojazd i mniej znany. Restauracja nie zaczyna się od rozebrania pojazdu w celu weryfikacji części. Zaczyna się od zrobienia szczegółowych zdjęć zabytku i wielu godzin ślęczenia nad książkami, fotografiami i przed ekranem surfując w World Wide Web, by odnaleźć jak najwięcej informacji o przyjętym do restauracji sprzęcie. Potem jeszcze wiele rozmów z kolegami po fachu, specjalistami w kraju i za granicą, by wreszcie po wyjaśnieniu wielu wątpliwości wybrać docelowy wygląd jednośladu.

A i tak gdy spotkamy się potem na rajdzie, w klubie, na zlocie czy w kawiarni przy szosie z nowo poznanymi kolegami, którzy mają ten sam model co my i z tego samego rocznika, będziemy mogli włączyć się w wir dyskusji, gdyż motocykl każdego z nich będzie miał inne szczegóły, a jego właściciel da sobie rękę uciąć, że właśnie on posiada ten jedyny w pełni oryginalny. Jak my sobie z tym radzimy? W przypadku wątpliwości lub kilku możliwych wariantów ustalamy wspólnie z właścicielem restaurowanego pojazdu jego ostateczny wygląd. Nasz sposób na zadowolenie Klienta zdobył uznanie i nasza Firma już od 2004 roku może się poszczycić posiadaniem certyfikatu ISO: 9001:2008.

stat4u